מטבח נהדר מתחיל בשיש מצוין!
מלאכת שיפוץ הבית הנה מורכבת ומאתגרת, רבות הן השאלות הנשאלות בנושא.
שיש אל-חי מציגה בפניכם מספר טיפים בנושא, לכל שאלה נוספת או התייעצות ניתן ליצור קשר.
אזור המטבח צריך להיות נוח, לא ארוך מדי, ולא קצר מדי. כך שהמטבח הביתי שלכם לא יהפוך למסלול ריצה. יש למקם את הכיור בין המקרר לכיריים, להשאיר משטח שיש של 60-80 ס"מ בין הכיור למקרר. משטח שיש נוסף של 115-150 ס"מ בין הכיור לכיריים ישמש אתכם כמשטח עבודה.
עיבדו "מלמטה למעלה": התחילו מהריצוף, התאימו אליו את גוון הארונות, אח"כ ביחרו שיש, חיפוי קיר, צבע לקירות וידיות, הכל צריך להיות תואם, הכל חייב להיות לטעמכם.
שיש בהיר יגרום לכל שערה להיראות, לעומת שיש כהה אשר יטשטש עבורכם ליכלוך.
אבן קיסר מומלץ מאוד לחדרי האמבט וזאת כיוון שהינו עמיד במים, לחות ובקטריות, אינה נדרשת עבודת איטום וניקיונו לרוב מסתכם במים וסבון. אבן הגרניט גם כן מומלץ בשל עמידותו וגווניו הרבים המאפשרים התאמה לכל עיצוב. את שני הסוגים הללו תוכלו למצוא אצלנו.
לא רק למטבח – שימושים נוספים של שיש שישדרגו את הבית
כשעוסקים בשיש הדבר הראשון שעולה בראש הוא שיש למטבח אך למען האמת, השימושים של שיש הרבה יותר נרחבים ובאמצעות השיש הנכון אפשר לשדרג חלקים רבים
שיש קוסנטינו
קוסנטינו הוא שם של יצרן שיש ספרדי שמייצר משטחים מוכרים ומובילים תחת השמות דקטון, סנסה וסיליסטון. המשטחים של קוסנטינו נחשבים ליקרים באופן יחסי ונשאלת השאלה
איזה שיש עמיד בחום
שיש שמותקן במטבח חייב להיות יפה מצד אחד אך לא פחות חשוב שהוא יהיה עמיד לחום ולתנאים ששוררים במטבח ולא פלא שמי שמחפש כיום שיש